Tips & Gode råd


Kære sælger - når du lægger dit salgsemne til salg på Boligbizz.dk, uanset om det er en salgsbolig i Danmark, en udlandsbolig eller et erhvervsemne, er der nogle klare virkemidler, du forinden bør have forholdt dig til, således dit salgsemne præsenteres bedst muligt.


Prisen
Først og fremmest er "prisen på varen" det virkemiddel og det blikfang, der er afgørende vigtigt for et salg. Her er det vigtigt, at du sætter en realistisk pris og måske endda en pris lige lidt i underkanten af, hvad lignende emner koster på markedet i dag. Brug din sunde fornuft og undersøg prisniveauet i lokalområdet. Husk på, at du ”sparer salæret” i forhold til en handel ved en ejendomsmægler. Overvej at lade dette komme køber til gode og derved gøre salgsprisen endnu skarpere i konkurrence med det øvrige udbud på markedet.


Billedemateriale og plantegning
Billeder sælger mere end 1000 ord!

Hvis du ikke selv har gode og lyse billeder, tilbyder Boligbizz.dk en billedpakke med 20 professionelle billeder – taget af autoriseret fotograf. Vi kan sende fotografen overalt i Danmark og kan ved besøget samtidig tilbyde opmåling og plantegning af salgsemnet. Se nærmere www.photohuset.dk – priserne fremgår på sitet.

Rengøring og præsentation
Afgørende er det, at dit salgsemne præsenterer sig optimalt, når køber ønsker at få en fremvisning. Sørg for at udenomsarealet præsenterer sig pænt. Sørg for at græsset er slået og ukrudtet er væk mellem fliserne! Indvendigt bør der ALTID være ryddet op og lidt maling på udsatte steder fremmer bestemt sagen. Hvis boligen i forvejen ikke er beboet, kan du med fordel møblere din bolig og lade blomster, frisk frugt med videre fuldende et godt indtryk af dit salgsemne.


Boligstyling
Vil du undgå unødig mange liggedage og sikre dig, at din bolig virker så tillokkende og attraktiv på køberne som muligt, er boligstyling et yderst effektivt middel. De penge du ofrer på selve boligstylingen tjenes meget hurtigt ind, bl.a. i form af færre liggedage, men også ved, at salgsprisen bliver højere og du forbedrer dine chancer for, at netop DIN bolig bliver solgt!

Vi ved præcis hvilke virkemidler, der skal til, så netop din boligs værdier fremhæves samt evt. mindre gode ting, træder i baggrunden. Ofte er det blot nogle møbler, der skal placeres anderledes, ting der skal fjernes og småændringer der skal til, så er din bolig helt salgsklar og fremstår så præsentabel som muligt. Og det ER nødvendigt i dag, idet der er mange boliger til salg og køberne vil naturligvis vælge de boliger, der virker mest tillokkende.

Salgsklar.nu er et professionelt firma, der har 7 års erfaring indenfor området. Vi er eksperter på området og har flere løsningsforslag til dig og priser fra kr. 1.200,- inkl. moms. Du kan vælge mellem en telefonrådgivning, hvor vi rådgiver ud fra dine billeder, et hjemmebesøg med gennemgang af hele boligen med løsningsforslag under vejs, eller efterfølgende idé forslag på skrift eller en "total makeover". Vi er meget gerne behjælpelig med selve udførelsen af ændringerne. Vi kører over hele danmark.

Indehaver af Salgsklar.nu, indretningsdesigner Maibritt Møller Nielsen, tilbyder gratis telefonrådgivning til boligsælgere hver onsdag mellem kl. 10.00 - 12.00 – ring på tlf. 40 78 20 62.

Besøg også meget gerne vores hjemmeside www.salgsklar.nu der finder du billedeeksempler på boliger, vi har stylet, eller ring for nærmere aftale eller drøftelse af muligheder på tlf. 40 78 20 62.Bolig i udlandet
Alt ovenstående gør sig også gældende for salg af en bolig i udlandet. Her er det straks lidt sværere at være personligt aktiv i salgsprocessen, som følge af afstandene. Derfor anbefaler vi, at du sideløbende med at du sætter din bolig til salg på Boligbizz.dk, overvejer at alliere dig med en lokal broker eller en lokal kontakt, som kan klargøre og fremvise din bolig for potentiel køber. Du kan selvfølgelig også selv deltage i fremvisningen, hvilket nok vil være det allerbedste. En rengjort, præsentabel og harmonisk bolig i udlandet er lige så vigtigt at få præsenteret for køber, som det er ditto i Danmark. Boligbizz.dk har mange kontakter til brokere i udlandet. Forhør nærmere på info@boligbizz.dk, hvis du ønsker nærmere info om dette.