Om boligbizz


Boligbizz.dk er en privatejet virksomhed. Ejerkredsen bag selskabet har en stor erfaringindenfor handel med boliger i såvel Danmark som i udlandet samt mange års erfaring med effektiv markedsføring. Dette skaber det perfekte udgangspunkt for en resultatorienteret boligportal.

Boligbizz.dk er en ny markedsplads for de mange danskere, der har et bolig- eller erhvervsemne til salg eller leje i Danmark eller i udlandet.

På Boligbizz.dk er der skabt mulighed for, at sælger og køber eller udlejer og lejer kan komme i direkte kontakt med hinanden uden fordyrende mellemled, hvor der typisk skal indkalkuleres et salær på en anseligt beløb, der for sælgers vedkommende skal fraregnes et givent nettoprovenu og for købers vedkommende er medvirkende til, at der er en mindre margin, der kan handles på i bestræbelserne på at gøre så god en handel som mulig.

Boligbizz.dk er en markedsplads for boliger, hvor enkeltheden er sat i højsæde og ønskede emner kan findes med et klik eller to. Her er ikke en række forskellige statistikker og her er heller ikke liggetider på salgsemner. Her er til gengæld en hel masse spændende emner, hvor der står en sælger eller udlejer i den anden ende, der er parat til at indgå i en dialog om at gøre en god handel.

Med denne nye boligportal til danskerne - private som selvstændige - ønsker Boligbizz.dk at give danskerne et prisbilligt alternativ til det bestående marked og være medvirkende til at få sat gang i et boligmarked, der i disse tider synes fastlåst og hæmmet af finanskrisens efterdønninger.

Til sælgerne på Boligbizz.dk vil vi ønske held og lykke med markedsføringen og det kommende salg.

Til de potentielle købere på Boligbizz.dk vil vi blot sige, at der mere end nogensinde før er basis for at gøre en god bolighandel - enten i Danmark eller udlandet.