Handel i udlandet


I de sidste mange år har det været meget populært at investere i en bolig i udlandet og mange tusinde danskere har derfor en ”ekstrabolig” i boligporteføljen.

Det har sikkert givet mange gode ferieoplevelser og mange har lært lokalbefolkningen at kende på en helt ny måde, men det er straks lidt mere udfordrende, når boligen skal sælges igen. Her er der mange ting at være på vagt overfor og ikke mindst vil et salg og en efterfølgende tinglysning til ny køber skulle ske efter det pågældende lands regler, normer og procedurer.

Det er derfor vigtigt at have en plan B klar, når en interesseret køber har meldt sin interesse og er parat til købe ferieboligen og handlen skal berigtiges i det pågældende land. Her vil der være et reelt behov for at få professionel bistand til klargøring af dokumenter, fuldmagter, notarbesøg og ikke mindst sikre valutatransaktioner.

Men fortvivl ikke – Boligbizz.dk har et stort netværk af gode kontakter blandt advokater og brokere fra mange af lande, bl.a. Bulgarien, Thailand, Tyrkiet, Sverige m.m. Vi hjælper gerne med at finde gode kontakter, der kan hjælpe sælger og køber til at fuldende handlen.

Har du har eller får du et sådan behov, er du velkommen til at skrive til os på info@boligbizz.dk og vi vil gøre vores yderste for at hjælpe dig videre i salgsprocessen.

Men STEP 1 er trods alt at finde køberen!

Så derfor – kære sælger - kan du med stor fordel indlægge dit salgsemne i udlandet på Boligbizz.dk og herved få en professionel præsentation af din udlandsbolig. Du kan samtidig indikere, at du måske er interesseret i en byttehandel for at fremme salgsprocessen yderligere.

Og til kommende køber af en ferie-/investeringsbolig i udlandet vil vi blot sige:
Tiden har aldrig været bedre til at finde sin drømmebolig i udlandet. Priserne er helt i bund som følge af finanskrisens implikationer og med Boligbizz.dk får du nettets bedste markedsplads af udenlandsboliger til fri handel mellem dansk sælger og dansk køber.I Bulgarien samarbejder vi bl.a. med:
I Thailand samarbejder vi bl.a. med:
 


 I USA samarbejder vi bl.a. med: