Afslut din handel i DK


Når du som sælger har fundet en interesseret køber til dit salgsemne, om det er en villa, et sommerhus, en andelsbolig, en byggegrund etc., er du allerede kommet langt i salgsprocessen!

Du og køber er enige om prisniveauet og måske har I endda allerede ”givet håndslag” på diverse indrømmelser og forbehold. Men her fra skal handlen så endeligt berigtiges og her er det afgørende VIGTIGT, at du har et overblik over den videre færd med handlen.

Er du en rutineret sælger er der ikke noget til hinder for, at du selv kan arbejde videre med handlens dokumenter, så som evt. tilstandsrapport, energimærke, tilbud om ejerskifteforsikring, standard købsaftale m.v.

MEN er du det mindste i tvivl om den videre færd anbefaler Boligbizz.dk, at du på dette stade rådfører dig med en professionel rådgiver – f.eks. en ejendomsmægler eller en advokat.

Flere ejendomsmæglere og boligadvokater i Danmark har en fast pris på professionel afslutning af din bolighandel, når du selv har fundet din køber.

Skriv til info@boligbizz.dk, hvis du får brug for en god professionel sparringspartner i din region til afslutning af din bolighandel. Vi vil glæde os til at videreformidle et par gode kontaktforslag til dig, så du kan komme videre i den succesfulde salgsproces, du startede, da du satte sit salgsemne til salg på Boligbizz.dk  Advokat: