Hent et tilbud på din arbejdsopgave

Boligbizz kan i samarbejde med Henttilbud tilbyde en service, hvor du får op til 3 forskellige tilbud på din arbejdsopgave. 
Det er helt uforpligtende og gratis!
Udfyld blot formularen nedenfor – indenfor kort tid vil du modtage tilbud fra kvalitetssikrede leverandører.

Boligbizz kan i samarbejde med Henttilbud tilbyde en service, hvor du får op til 3 tilbud på din arbejdsopgave.

Det er helt uforpligtende og gratis!

Udfyld blot formularen nedenfor – indenfor kort tid vil du modtage tilbud fra kvalitetssikrede leverandører.


Byg og Bolig
Anlægsgartner, Arkitekt, Brolægning, Brændeovn, Byggekonsulent, Byggeteknisk analyse, Ejendomsservice, Elektriker, Elinstallatør, Entreprenør, Glarmester, Grus og Sten, Gulv, Isolering, Maler, Murer, Nedrivning, Porte, Rengøring, Sandblæsning, Smed, Stillads, Tag, Tagpap, Tagrens, Tømrer, Vinduespudsning, VVS mm.


Personlig service
Rengøring og Vinduespudsning


Transport
Flytning
 Sådan fungerer "HentTilbud"
Du udfylder tekstfeltet med en beskrivelse af opgaven. Opgaven gennemgås af HentTilbud, som sikrer, at den er velbeskrevet for de fagfolk, som skal afgive tilbud og udføre den. Du bliver kontaktet, hvis vi har spørgsmål til din opgave. Din opgave videresendes til de udvalgte fagfolk, som er bedst egnede til at udføre netop din opgave. Efterfølgende vil du blive kontaktet af kvalificerede fagfolk, som vil give tilbud på opgaven. Det er så op til dig at vælge det tilbud, du synes bedst om. Servicen er gratis og uforpligtende for dig, som bruger.


Vilkår
Når du som bruger har sendt en opgave til HentTilbud, modtages via sms / mail en bekræftelse af at vi har modtaget opgaven. HentTilbud forbeholder sig ret til at kontakte dig pr. telefon og/eller e-mail, for at sikre opgavens kvalitet og omfang. Som bruger giver du tilladelse til at blive kontaktet af op til 3 leverandører via telefon og/eller e-mail. Brugeren giver ved tilbuds afgivelse endvidere HentTilbud lov til kontakte brugeren pr. telefon og/eller e-mail, med henblik på opfølgning på den givne opgave. Efter egen accept fra dig som bruger, gemmes dine kontaktoplysninger til fremsendelse af nyhedsbreve. Boligbizz og HentTilbud videregiver ikke en brugers personoplysninger til andre end de leverandører, der er relevante for opgaven.